PARTIZAN I ZVEZDA DOBIJAJU LICENCU EVROLIGE? Isplivao glavni dokaz!
Frenk Kaminski i Džoel Bolomboj u duelu, Foto: Starsport

elita

PARTIZAN I ZVEZDA DOBIJAJU LICENCU EVROLIGE? Isplivao glavni dokaz!

Crno na belo, sve je jasno

Objavljeno: 16:54h

Partizan i Crvena zvezda su još jednom pokorili Evroligu kada je u pitanju publika.

Grobari su na prvom mestu kada je u pitanju prosečna poseta sa 19.916 gledalaca, dok su Delije odmah iza sa prosečnom posetom od 17.842 po utakmici.

Evroliga se na društvenim mrežama sada pohvalia da je, gledajući sve utakmice, prosek gledalaca uvećan za 18 odsto i da ih je po meču bilo 10.383.

Čak sedam klubova je imalo prosek od preko 10.000 gledalaca. Iza večitih su navijači Žalgirisa sa 14.773, potom Panatinaikosovi sa 14.526, a zatim i Efesovi sa prosekom od 12.165.

Navijači Partizana bili su neprikosnoveni i kada je u pitanju popunjenost hale. Crno-beli su prvi sa neverovatnih 99 odsto, a iza njih slede Žalgiris, Bajern, Olimpijakos, Asvel i Virtus.

Nema sumnje da ove brojke pokazuju i dokazuju da je Evroliga sa srpskim klubovima potpuno drugo i dosta popularnije takmičenje.

Zbog toga se nadamo da će čelnici elitnog takmičenja to imati u vidu i za naredne sezone i da neće sebi dozvoliti da ostanu bez jednog od večitih rivala u Evroligi, kao i da će Partizan i Zvezda dobiti dugogodišnje licence za nastup u eliti.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.